Slow.. met kwaliteit!
CHOQ heater
Een eenvoudige en praktische manier om Chocolatte te maken. Doe de chocolade met de melk in de beker met de speciale chocolate meng tool. Druk op start en na ca. 3 minuten is alle chocalade gemengd met de melk. Geniet ervan!

Fast.. met stoom!
CHOQ steamer
Binnen 1 minuut heb je een overheerlijke Chocolatte met de CHOQ steamer.
De stoom geeft een extra dimensie. Je ervaart nog meer de volle pure smaak van de chocolade. Voor de fijnproever.

Traditioneel!
BIALETTI tutto crema
Met de hand op je fornuis thuis of waar je ook bent de lekkerste Chocolatte maken. Door het handvat op en neer te bewegen wordt de Chocolatte lobbig en luchtig. Overal en makkelijk in gebruik.

01 Melk, water of vega
Kies een (biologische) volle melk van goede kwaliteit, of een plantaardige variant.
Amandel-, kokos- en havermelk passen het beste bij de chocolatte.
Zet alvast een mooie mok of het CHOQ glas klaar...
02 Kies je chocolatte
Voeg voor één portie van 35g (ca. 2 eetlepels) toe aan 180ml melk naar keuze.
Kies je voor Chocolatte met water dan is 80ml voldoende. Kun je niet kiezen, ga naar onze
recepten en laat je inspireren.
03 Kies je methode
Verwarm de melk als een echte barista met de chocolatte en de tool naar keuze, waarbij de melk niet wordt gekookt maar opgewarmd. Gebruik je de heater, dan schakelt deze vanzelf uit. Bij zowel de steamer als de tutto crema krijg je er een thermometer bij om tot max. 80 graden op te warmen.
Meer info
download de gebruiksaanwijzing van jouw tool.